Tip iPhone reparatie Purmerend

Tip iPhone reparatie Purmerend

augustus 23, 2019 0 Door dealssi

Afgelopen maand adviseerde een goede vriend van mij om mijn iPhone reparatie uit te laten voeren door JorPhone. Als je op internet zoekt onder ‘’iPhone reparatie Purmerend’’ komen zij het beste uit de verf. Over JorPhone wordt zeer positief geschreven. Zo staat er dat zij vakkundig personeel hebben, een goede prijs/kwaliteitsverhouding hanteren en een goede service leveren. Dat is natuurlijk precies waar je naar op zoek bent. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen bij iPhone reparatie in Purmerend.

Ik heb vervolgens mijn iPhone langsgebracht en deze werd gelijk gemaakt. Binnen een paar uurtjes kon ik hem weer ophalen en was de telefoon weer gelijk klaar voor gebruik. Alle functies werken weer perfect en daarom ben ik JorPhone ook erg dankbaar voor de goede service.

Echt een aanrader

JorPhone werkt uitsluitend met originele onderdelen. Je bent dus altijd verzekerd van een goede service wat zorgt voor tevreden klanten. Mocht je vragen hebben hebben zij een professionele klantenservice wat je deskundig advies kunt geven. Als een reparatie duurder is dan een nieuwe telefoon, dan is het natuurlijk beter om een nieuwe uit te zoeken. Ook deze hebben zij ter beschikking.