Zoekt u een hosting bedrijf? Hosted XL is het perfecte bedrijf

Zoekt u een hosting bedrijf? Hosted XL is het perfecte bedrijf

1 mei 2019 Uit Door Redactie

HostedXL is het bedrijf met de betrouwbare cloud diensten.

Wat doet HostedXL

Wanneer u een website heeft en niet weet waar u hem onder moet brengen bent u bij HostedXl aan het juiste adres. Met al aardig wat jaren ervaring is dit het bedrijf die het beste aan uw wensen voldoet. HostedXL brengt alle websites onder in hun eigen cloud, met de cloud ICT diensten. HostedXL heeft nog meer diensten voor uw website. Wanneer uw website is ondergebracht kan u ervoor kiezen dat het bedrijf ook voor het beheer, onderhoud en support voor de website. Dat kost een vast bedrag per maand, daardoor heeft u geen onverwachte hoge kosten.

HostedXL

Voordelen van hosten

Aan hosten zitten veel voordelen zoals, 24/7 toegang tot alle e-mails, documenten, bestanden, programma’s en applicaties. Alles is veilig opgeslagen in hun eigen Nederlandse datacenters.

Mijn ervaring

Met mijn bedrijf zochten we laatst naar een hosting bedrijf die onze website kan onderhouden en beheren. Op internet veel gezocht en uitgekomen bij HostedXL. Dit bedrijf onderhoud veel websites en de recensies zijn heel goed. Met een aantal jaar ervaring is het bedrijf al heel aardig wat gegroeid in het onderbrengen en onderhouden van websites. Vanwege die reden hebben wij telefonisch contact gehad en zijn super geholpen. We werden uitgenodigd voor een gesprek om onze wensen te bespreken en te kijken we de mogelijkheden waren. Dat hebben we gedaan en zijn de samenwerking aangegaan. Nog steeds ben ik een super tevreden klant en zou iedereen dit bedrijf aanraden!